Att gifta sig är något oerhört stort och vackert. Som fotograf vill jag därför att dagen/fotograferingen ska kännas avslappnad, rolig och helt underbar. Att fotograferas på sin bröllopsdag är så mycket mer än bara bilder. Under fototillfället får brudparet en chans att stanna upp i nuet, njuta av varandras sällskap, uttrycka sina känslor och faktisk SE varandra. Mycket händer under den stora dagen och det är viktigt att ha denna stund tillsammans som par innan allt det andra roliga träder i kraft.

Jag vill genom mina bilder skapa minnen. Dessa minnen ska såklart innehålla detaljer som håruppsättning, den vackra klänningen och kostymen, smyckena och sminket MEN FRAMFÖRALLT vill jag att ni ska återuppleva dofterna, känslorna, hur vinden smekte din kind och fick slöjan att lyftas. Jag vill att ni ska minnas värmen ni gav varandra, blickarna och alla de vackra orden ni sa till varandra. Jag vill ta er tillbaka till ER dag så ni kan återuppleva den om och om igen.

Avslappnat och stressfritt. 

Samtliga fotosessioner tas i befintligt ljus där kunden själv valt plats/miljö. Jag har alltid ett möte med varje brudpar för att träffas och gå igenom detaljerna kring bröllopet samt lära känna varandra på bästa sätt. På detta möte kommer vi tillsammans fram till de mesta detaljerna och där får brudparet själva uttrycka sina tankar och ideér samt förväntningar kring dagen. Jag tycker detta är ytterst viktigt då man vill att en av de största dagarna i ens liv ska fortlöpa utan stress och kännas avslappnad och helt fantastisk. Jag har också en testfotografering ett par veckor innan aktuellt bröllopsdatum – detta helt utan extra kostnad.

Tanken bakom fotograferingen är att paret då får ”känna på” hur det är att fotas av mig och genom detta känna sig mer avslappnad när den stora dagen kommer. Kunden får alltid bilder levererade i en fil/bild-bibliotek från provfotograferingen och detta helt kostnadsfritt!

Prislista för 2018/2019

OBS! För kontakt, skriv till: lina@romlinsfoto.se. Mitt formulär är ur funktion för tillfället. 

SAFIR

1,5 TIMMARS SESSION  6500:- .

BRUDPARET FÅR SAMTLIGA UTVALDA BILDER PÅ EN FIL/I ETT BIBLIOTEK SKICKAD TILL SIN E-POSTADRESS. Porträttbilderna får ni i både färg och svart/vitt. 

Brudparet får även sina bröllopsbilder på ett vackert USB-minne paketerat i en fin presentask.

I priset ingår bröllopsmöte, provfotografering, redigeringstid, urvalsbilder beskrivet ovan samt porträttfotografering, innan eller efter vigsel. Fotosessionen är beräknad på 1-2 timmar.

RUBIN

UPP TILL 3 TIMMARS SESSION 11 000:- .

BRUDPARET FÅR SAMTLIGA UTVALDA BILDER PÅ EN FIL/I ETT BIBLIOTEK SKICKAD TILL SIN E-POSTADRESS. PORTRÄTTBILDERNA FÅR NI I BÅDE FÄRG OCH SVART/VITT. 

Brudparet får även sina bröllopsbilder på ett vackert USB – minne paketerat i en fin presentask.

I priset ingår bröllopsmöte, provfotografering, redigeringstid, urvalsbilder beskrivet ovan samt porträttfotografering, innan eller efter vigsel. Paketet innehåller även bilderna från vigseln, sammanlagd tid för detta paket är upp till 3 timmar.

SMARAGD

UPP TILL 6 TIMMARS SESSION 17 000:-

BRUDPARET FÅR SAMTLIGA UTVALDA BILDER PÅ EN FIL/I ETT BIBLIOTEK SKICKAD TILL SIN E-POSTADRESS. PORTRÄTTBILDERNA FÅR NI I BÅDE FÄRG OCH SVART/VITT. 

Brudparet får även sina bröllopsbilder på ett vackert USB-minne paketerat i en fin presentask. Utöver bilderna på USB designar jag ett fotoalbum i vackert linneomslag i storlek 25*25 med 15 uppslag med de bästa bilderna. På dessa 15 uppslag får man plats med cirka 50-60 bilder om så önskas.

Smaragd-paketet är det näst största paketet som inkluderar både vigsel, porträtt innan eller efter vigsel samt mingelbilder med era nära och kära. I detta paket fotograferar jag även detaljer som dukning och övriga dekorationer runtom festplatsen.

Utöver fotosessionen ingår bröllopsmöte, provfotografering, redigeringstid samt urvalsbilder beskrivet ovan.

DIAMANT

UPP TILL 10 TIMMARS SESSION/HELDAG  23 000:-

BRUDPARET FÅR ALLA UTVALDA BILDEr PÅ EN FIL/I ETT BIBLIOTEK SKICKAD TILL SIN E-POSTADRESS. PORTRÄTTBILDERNA FÅR NI I BÅDE FÄRG OCH SVART/VITT. 

Brudparet får även sina bröllopsbilder på ett vackert USB-minne paketerat i en fin presentask. Utöver bilderna på USB designar jag ett fotoalbum i vackert linneomslag i storlek 25*25 med 20 uppslag med de bästa bilderna. På dessa 20 uppslag får man plats med cirka 70-80 bilder om så önskas.

Detta paket väljer ni som inte vill missa en sekund av er stora dag. Paketet innehåller en hel dag av porträtt, vigsel, mingelbilder, och bilder som rör middag och fest efter vigsel. Paketet kan även innehålla ytterligare fina porträttbilder i kvällssolen och DIAMANT fokuserar på alla detaljer och känslor som rör stunderna innan och efter ert fantastiska ”JA” till varandra.

Utöver fotosessionen ingår bröllopsmöte, provfotografering, redigeringstid samt urvalsbilder beskrivet ovan.

FÖRBEREDELSER

Man kan även boka mig under förberedelserna och att jag fotar/dokumenterar detta. Då tillkommer en kostnad på 2100:- som sedan plussas på valfritt bröllopspaket. Under förberedelserna finns jag med vid sminkning och hår samt andra förberedelser. Ibland finns brudtärnor och/eller nära och kära närvarande för att stötta och hjälpa bruden/brudgummen vilket brukar resultera i fantastiska bilder innehållande många skratt och känslor.

MORGONGÅVA

Jag erbjuder även mina bröllopspar en fotosession innan bröllopet i form av ”morgongåva”. Detta innebär att man kan fotas i fina underkläder eller dylikt och ge till sin käraste i present på bröllopsdagen/morgonen. 1 timmes fotografering + 15 bilder 3 300:-. det viktiga under denna sessionen är att bilderna är VACKRA och SENSUELLA, inte utmanande. Många tycker att en vacker klänning och/eller underkläder med en lättare sjal över kan ge fina sensuella bilder. Då anpassar vi fotograferingen efter hur ljuset är just den aktuella dagen, beroende på vilken månad man gifter sig.

Övrig information

Ibland använder jag bilder från sessionen för att marknadsföra företaget och detta gör jag både på företagets Facebook – sida samt på hemsidan och Instagramkonto men jag går alltid via er och era önskemål först! Vid bröllopsmöte tar jag med mig kontrakt gällande detta samt annan viktig information.

Vid fotograferingar utanför Karlskrona tillkommer en milkostnad på 25 SEK/mil eller biljettkostnad. Vid längre resor kan även kostnad för boende tillkomma.

Varmt välkomna!